Fermax za vaše potrebe inovira od 1949. godine

FERMAX je obiteljski brand podrijetlom iz Španjolske sa sjedištem u Valenciji.
Gospodin Fernando Maestre osnovao ju je 1949. godine i specijalizirao za dizajn, proizvodnju i trgovinu Audio/Video portafonskih sustava i sustava kontrole pristupa.

Kitovi

U ponudi Fermax-a nalaze se kompleti prilagođeni različitim potrebama počevši od samostojećih objekata pa do zgrada neovisno radi li se o privatnim ili javnim objektima.

Paneli

U ponudi imamo 4 linije vanjskih panela, SkyLine, CityLine, CityLine Classic i Marine paneli.

Monitori i telefoni

Nudimo Vam od cijenovno prihvatljivih do eksluzivih i elegantnih monitora i telefona.

Sistemi

U ponudi imamo razne sisteme za samo audio i audio/video portafone, od Duox audio sistema do IP sistema.

Električne brave

Električne brave su uređaji instalirani u okvir vrata koji omogućavaju otvaranje vrata s portafona (kućnog telefona ili monitora).

Kontrola pristupa

Fermax nudi više opcija kontrole pristupa, od samostojećeg do centraliziranog u izvedbama biometričkog čitača, blizinskih kartica ili privjesaka, šifrarnika, bluetooth čitača i RF daljinskih upravljača.

FERMAX JE DOBAR POSAO

Ne morate brinuti za dugogodišnju podršku. FERMAX posluje u više od 70-zemalja svijeta, te stalno širi mrežu distributera, instalatera i servisera.

Pogledajte kratki video o FERMAX-u

Politika kvalitete

FERMAX ima stroge kontrole kvalitete i kontrole utjecaja na okolinu u cijeloj svojoj tvrtki bazirano na UNE EN ISO 9001 i UNE EN ISO 14001 standardnima.

Certifikati garantiraju da tvrtka konstantno radi na unaprijeđenju svoju proizvoda i proizvodnih procesa, u svrhu konstantnog poboljšanja zadovoljstva svakog svog kupca/korisnika. Također, garantiraju da tvrtka optimizira korištenje svojih resursa i minimalizira utjecaj na okolinu.

godina iskustva

zemalja svijeta

Mala povijest FERMAX-a

FERMAX kultivira strast za dizajn, tehnologiju i inovacije zadnjih 68 godina. U on-line časopisu “Did you know…?” možete pročitati o našem putu, prekretnicama i raznim anekdotama koje su označile našu evoluciju.

FERMAX je pravi izbor

Kontaktirajte nas za više informacija o FERMAX proizvodima i zatražite informativnu ponudu.

6 + 7 =

Neki od naših projekata

Donosimo Vam primjer tri projekta sa FERMAX proizvodima.

Paneli

Stambena jedinica

Kontrola pristupa